Tuesday, January 6, 2009

Israél Pikalumaneun!!


Israél téh kunaon sih, pikasebeuleun pisan

Israél téh kunaon sih, pikasebeuleun pisan! Tos ngarebut taneuh batur, ayeuna tetep wéh nyerang Paléstina. Dasar teu boga kaéra! Maenya kapal nu isina bantuan jang Paléstina malah diserang ogé, padahal masih di wilayah perairan internasional ogé?? Dasar Israél mah balakaciprut!! Éta deuih PBB ngan ukur cicing wungkul, maenya PBB teu bisa nanaon? Maenya teu bisa ngahukum nagara aku leutik kitu jeung teu boga pangaruh nu gedé ogé...? Teu éra kitu ku kabeh nagara? Kuduna sakabéhan umat Islam téh bersatu atuh ngalawan Israél urang yakin pasti meunang lamun bersatu mah... Urang satuju ka omongan Ahmadinejad, "Hapuskeun Israél ti peta dunia!" Hayu urang bantu Paléstina, lewat sagala cara, tangtu waé ku doa ogé.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...